Väärinmajan kylätoimikunta

Virkeä kylätoimikunta on perustettu 1979. Se toimi itsenäisenä yhdistyksenä aina syksyyn 2006 saakka, jolloin se liittyi Väärinmajan maa- ja kotitalousseura ry:n alajaostoksi. Kylätoimikuntaan katsotaan kuuluvan kaikki alueen asukkaat ja toiminnan johtamisesta huolehtii hallitus, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä.
Hallitus tällä hetkellä: pj. Eeva Lamminen, siht. Marianne Ojala, Päivi Vilen, Reijo Ruhala, Marja-Leena Syrjä, Maarit Mäntyvaara-Ruhala ja Timo Arponen.


Kylätoimikunnan tärkeimpiä tehtäviä on järjestää kyläläisille ja kesäasukkaille erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Tunnetuimmat tapahtumat ovat vuosittain hiihdettävä Väärinkierto-laturetki sekä kesän urheilukilpailut koulun kentällä. Uusin "vakituinen" tapahtuma Väärin Yöjuoksu alkusyksyn kuutamoyössä on otettu runsain osallistujajoukoin vastaan. Kesätanssitkin on järjestetty pari kertaa. Toiminnasta ilmoitetaan Ruovesi-lehden seurapalstalla ja Väärinmajan kylän nettisivuilla sekä Väärinmajan Facebook-sivulla.


Hallituksen jäsenet ottavat mielellään vastaan toimintaideoita ja palautetta. Toiminnan vilkastuessa tarvitaan lisää tekijöitä. Siksi toivotamme tervetulleeksi kaikki toimintaan mukaan haluavat, porukalla tekeminen on kivaa!