Olet täällä: Etusivu > Tervetuloa Väärinmajaan! > Ajankohtaista

Ajankohtaista

Väärinmajalaisten oma WhatsApp-yhteisö

Liity otsikon linkistä kylän omaan Whatsapp-rinkiin. Yhteisöstä löytyy useita eri ryhmiä erilaisista aiheista, saat vapaasti valita itse ryhmän joihin haluat kuulua. Jos mielestäsi joku oleellinen ryhmä puuttuu, voit ehdottaa sitä ylläpitäjälle oikean yläkulman kolmeasta pisteestä avautuvista valikoista. 

Olethan jo tuttu Väärinmajan Facebook-sivujen kanssa?

Tapahtumat Väärinmajassa - katso Tapahtumakalenterista!

 

Huomio siellä  - Niin, juuri SINÄ!

Haluatko osallistua kylätapahtumien järjestämiseen ja tutustua mukaviin aktiivisiin väärinmajalaisiin? Tule mukaan Maa- ja kotitalousnaisten ja sen alajaoston kylätoimikunnan touhuihin! Meillä on hyvin toimiva porukka ja yhdessä touhuaminen on - sen lisäksi että se on hauskaa! - erinomainen tapa oppia tuntemaan kyläläisiä ja kotikylää. Tule mukaan!

 

 

 Väärinmaja on myös Facebookissa!


Sivu:  Väärinmaja

Ryhmä: Väärinmajalaiset

Facebookista löytyy myös ryhmä nimeltään Väärin Väkeä, jossa erityisesti muistellaan menneitä - mukana myös tunnelmia nykyajasta. Tämä ryhmä näkyy vain niille Facebookiin kirjautuneille, jotka ovat liittyneet ko. ryhmään. NYT ON AIKA

- jokaisen tulla mukaan talkoisiin ja pistää koneelle tai paperille omaan asuinympäristöön tai perheeseen liittyvää vanhaa tietoa. Tässä yhteydessä vanha tarkoittanee paria kymmentä vuotta vanhempaa. Homma on hyvässä vauhdissa, mutta niin laaja, ettei valmistumista ole vielä syytä edes ajatella. Asiasta enemmän kylätorilla!

- ostaa oman kylän julkaisuja,
mielenkiintoinen ja arvonsa säilyttävä Väärin koulut ja koulumuistot 1903-2003, 5 e
kaskuvihkosia Vääriläisittäin, Vääriläisittäin II, á 5 e 
Kenttäpostia Eerolta Elmalle, kirjeitä talvisodan rintamalta, 9 
MYYNNISSÄ kylän tapahtumissa 

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu