Olet täällä: Etusivu > Tervetuloa Väärinmajaan! > Kylätalo Tapiola

Kylätalo Tapiola

Hanhontie 10, 35750 Väärinmaja


Tapiola, Ruoveden kunnan Väärinmajan kylätalo on pieteetillä (vanhaa kunnioittaen) kunnostettu, erittäin hyväakustinen ja kaunis hirsitalo pieniin sekä suurempiinkin juhliin. Kylätalo sopii mainiosti häiden ja muiden perhejuhlien, iltamien ja tanssien järjestämiseen sekä kurssi- ja kokoustilaksi. Tapiola salissa (150m2) on tilaa noin 200 henkilölle ja takkahuoneessa (30m2) noin 30 henkilölle. Tarvittaessa on mahdollisuus käyttää myös pianoa sopimuksen mukaan. Maa- ja kotitalousseuralla on vuokrattavissa astiasto 200 henkilölle. Piha-alueella on myös hyvin pysäköintitilaa.


Kylätalo sijaitsee keskeisellä paikalla Väärinmajan kylässä, sillä matkaa Ruoveden keskustasta tulee 14 kilometriä ja Vilppulasta 18 kilometriä.

Tapiolan rakennuttivat Väärinmajan suojeluskuntalaiset ja lotat 1932. Sotien jälkeen talo siirtyi paikallisen 1923 perustetun maamiesseuran omistukseen, jonka nimi laajentui myöhemmin Väärinmajan maa- ja kotitalousseuraksi.

Vuosituhannen vaihteessa Väärinmajan kyläläisten keskuudessa nousi vahva talkoohenki kunnostaa kylässä sijaitseva maamiesseuran talo yhteiseksi kylätaloksi ja ennen kaikkea haluttiin säilyttää historiallinen rakennus tuleville sukupolville. Talon kunnostustarve oli selkeä, sillä kylällä ei ole muita ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia tiloja eri käyttäjien tarpeeseen.

Talo on nyt remontoitu ja uusittu monia toimijoita palvelevaksi nykyaikaiseksi toimitilaksi. Kunnostushankkeen aikana rakennettiin mm. sisävessat, keittiö (13,5m2) uusittiin, saatiin juokseva vesi ja viemäröinti sekä tehtiin muitakin kunnostustoimenpiteitä sekä talon sisällä että ulkopuolella.


Tapiola palvelee kylän yhteisenä juhla- ja kokoontumispaikkana, seurakunnan kerhotilana sekä monien ryhmien liikunta- ja harrastustiloina.

Tapiolan vuokrahinnasto:
Viikonloppu, koko talo 170 € (juhlat, häät yms.)
Vuorokausi koko talo 140 €
Kokoustila 2-4 h 40 € takkahuone
Kokoustila 1 pv 80 € sali
Loppusiivouksen hoitaa aina asiakas jollei toisin sovita.

Kylätalo Tapiolaa ja astiastoa vuokraa Väärinmajan maa- ja kotitalousseura.

Yhteydenotot:

Kylätalo Tapiolan varaus ja vuokraus:
Jyrki Jokinen 050–516 8624

Astiaston varaus ja vuokraus:
Raisa Saarilahti-Kulju 050-528 6600

Juhlien ja ruokailujen järjestäminen:
Raisa Saarilahti-Kulju 050–528 6600

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu